10 Adımda Türkçe Kursuna Kayıt

Türkçe öğrenmek istiyorsanız, Türkçe kursuna kayıt için 10 adım:

1)      Öncelikle, kur programlarımıza bakarak hangi programa kayıt yaptıracağınıza karar veriniz.

2)      Kaç kur Türkçe dersi almak istediğinize karar veriniz.

3)      Seçtiğiniz programa göre akademik takvime göz atarak kurs başlangıç ve bitiş tarihinizi belirleyiniz.

4)       Online Kayıt Formunu doldurup imzalayınız ve pdf dosyası olarak ahmet.oztel@bilgiedu.net adresine gönderiniz.

5)      Seçtiğiniz programa ve kayıt statünüze göre (Bireysel, Öğrenci ya da İstanbul Bilgi Üniversitesi Erasmus Öğrencisi) program ücretinizi İstanbul dışındaysanız havale ile İstanbul’daysanız bizzat santralistanbul kampüsüne gelerek Öğrenci Muhasebesine yatırınız.

6)      Öğrenci vizesi almak için Kabul Mektubu istiyorsanız, ücretinizi ödedikten sonra dekontunuzu ahmet.oztel@bilgiedu.net adresine gönderiniz. Kur tarihlerinizi belirterek Kabul Mektubunuzu isteyiniz.

7)      Kabul Mektubu  bir hafta (7 gün) içinde adresinize gönderilecektir.

8)      Kabul Mektubunuz  ile ülkenizdeki Türkiye Cumhuriyeti Konsolosluğu’na giderek öğrenci vizesi almak için işlemlere başlayabilirsiniz.

9)      Vize işlemlerinden sonra, İstanbul santralistanbul kampüsünde derslere başlamak üzere buluşuyoruz.

10)  BİLGİ TÜRMER’de keyifle geçecek Türkçe derslerinize başlıyorsunuz ve dersten sonra Türkçe olarak kendinize bir çay söyleyip İstanbul manzaralarını seyrediyorsunuz.